VVS-läcksökning: Hitta, laga och rädda istället för att riva

– Som VVS’are kan det vara enkelt att när man får besiktningsrapporten, ”fuktfläckar på golvet – möjligt vattenläckage”, bara att börja riva? Man vill ju anta att de gjort sitt jobb innan golvet rivits upp och hela värmesystemet börjats bytas. Men dom allra flesta har ännu inte koll på att det finns nya verktyg för att hitta, laga och rädda vatten- och värmesystem. Läcksökning av värmesystem, fjärrvärme, golvvärme, kylsystem, vattenledning i mark och på tak blir enkelt med våra verktyg.

Redo att sluta riva?

Ta det första steget, lämna din e-postadress.

*” anger obligatoriska fält

Om du hellre vill bli uppringd.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
VVS lacksökningarnas Superhjältar SlutaRiv

Slutrivet med effektiv VVS-läcksökning och revolutionerande produkter

Läcksökning i VVS-system kan vara en tidskrävande och kostsam process för fastighetsägare, VVS-entreprenörer och underhållspersonal. Men nu finns det enklare och mer effektiva lösningar tillgängliga som kan spara tid, pengar och resurser. Vårt sortiment av produkter för VVS-läcksökning är utformat för att hjälpa dig hitta och laga läckor utan att behöva riva upp varken tak, väggar eller golv.

Vi erbjuder de mest innovativa produkterna på marknaden för VVS-läcksökning, inklusive avancerade detektorer och kameror som gör det möjligt att lokalisera vattenläckor på ett snabbt och exakt sätt. Dessutom har vi ett brett utbud av läckageskyddande material som kan hjälpa dig att rädda dina VVS-system från framtida skador.

Produkter för VVS-Läcksökning

Upptäck vårt sortiment av revolutionerande VVS-läcksökningsprodukter. Med vår hjälp kan du hitta, laga och rädda rörledningar och värmesystem på ett enklare och mer effektivt sätt. Undvik kostsamma rivningar!

Dokumentet "SlutaRivs branschregler för mätbara våtrum och delreparationer" står framför ett rivet nytt fint badrum.

SlutaRiv – Byggsveriges branschorganisation för mätbara reparationer

För att lokalisera och göra dellagningar möjligt så testar vi, och godkänner utrustning och material som vi rekommenderar att man som medlem skall använda. Vi förmedlar godkända produkter från leverantörer för att kunna erbjuda ett rabatterat pris till SlutaRivs anslutna medlemmar.

Intresserad av att bli medlem?
Kolla in våra kommande utbildningar eller kontakta oss för att få veta mer.

Denna sida är skapad för dig som arbetar professionellt och fackmannamässigt med VVS.

Letar du som privatperson eller fastighetsägare efter exempelvis läcksökning av värmesystem så ta direkt kontakt med VALF & OPS.